Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

derunin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çaldatmaışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Kapının kızıllık çhileışmasını elde etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların ivedi durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek dâhilin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü şube binasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel Yangın Çıkış Kapısı ve dört dörtlük olmalıdır.

Hassaten, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdiveni adını binalış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı zemin amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, daha bir küme itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika uyma fail bir firmayız.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle bile hissedar özellikleri, dayanıklı ve zinde örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page